Suna Locatie

Accesorii si hrana

Accesorii si hrana

Grija fata de cel mai bun prieten al dvs este esentiala. in magazinul nostru va oferim o gama larga de marci si tipuri de hrana pentru caini si pisici. in plus, puteti completa dieta prietenului dvs necuvantator cu mancare umeda pentru caini si, de asemenea, mancare umeda pentru pisici.

In magazinul nostru veti gasi o multime de accesorii esentiale pentru animalul dvs. de companie:

  • Daca aveti un caine, scutecele si pungile vor fi foarte utile cat este mic. La orice varsta, cainele dvs. are nevoie de jucarii pentru ca sa-si dezvolte abilitatile si sa creeze o legatura cu dvs. Veti avea, de asemenea, nevoie de o lesa si de o zgarda sau un ham pentru plimbari. Pentru odihna cainelui dvs este necesar un culcus adaptat nevoilor sale.
  • Daca aveti o pisica, este imposibil sa nu aveti nevoie acasa de o litiera si de un suport de sisal pentru ascutit gearele. Cu siguranta doriti sa va protejati mobilierul. Sursele de apa pentru pisici sunt un accesoriu esential pentru a le incuraja sa fie intotdeauna bine hidratate. in plus, suplimentele alimentare pentru pisici le ajuta, de exemplu, sa scape de ghemurile de par si sa fie mai sanatoase.

Marci de top – cea mai buna mancare pentru caini si pisici!

Printre marcile de hrana uscata si umeda disponibile in magazinul nostru se numara: Taste of the Wild, Purina, Hill’s, Advance, Royal Canin, Vet Solution si Vet Life.

Derulează în sus