Suna Locatie

Despre noi

ECHIPA CUPPY VET

Echipa noastra vine la clinica deoarece aici, la Cuppy Vet Ploiesti, avem un crez: sa facem o lume mai buna pentru animalele si iubitorii de animale care ne trec pragul. Nu este vorba doar de a veni la serviciu; este vorba despre a oferi o viata fericita animalelor de companie care sunt in grija noastra.

Avem echipa de care aveti nevoie: o echipa care isi face timp sa va asculte ingrijorarile, sa discute cu privire la nevoile animalului dvs de companie si sa il faca sa se simta confortabil si bine ingrijit. O echipa in care puteti avea incredere. Sunati-ne astazi sa discutam despre cum poate fi animalul dvs de companie sanatos si fericit mult timp de acum inainte!

MISIUNEA NOASTRA​

In cabinetul nostru, toti pacientii sunt tratati ca si cum ar fi propriile noastre animale. Facem efortul necesar pentru a-l aborda pe fiecare cu integritate si compasiune, respectand cel mai inalt nivel de ingrijire medicala. Ne consacram protejarii si amelorarii sanatatii  animalelor si ne punem intreaga pricepere in slujba unei performante veterinare superioare.

FILOSOFIA NOASTRA

In cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor  reprezinta principalele noastre griji. Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

Echipa

Echipa Cuppy Vet

Derulează în sus